Part superior de la pàgina
Inici del Contingut

Màster Interuniversitari en Recerca en Salut    

  • Important: el Màster Universitari en Recerca en Salut va substituir  al de Ciències de la Infermeria
  • El Màster Interuniversitari en Recerca en Salut substitueix al Màster Universitari en Recerca en Salut
  • (Tant el Màster en Ciències de la Infermeria com el Màster Universitari en Recerca en Salut tenen taula de reconeixement de crèdits amb el Màster Interuniversitari en Recerca en Salut

El Màster Interuniversitari en Recerca en Salut  s’ofereix des de la Universitat de Lleida i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. El màster és de caràcter científic i pretén formar en aquelles competències relacionades amb l’adquisició de coneixements en matèria de metodologia de la investigació, així com en la seva aplicació en el desenvolupament de la recerca en ciències de la salut.

El sistema de docència semipresencial permet compaginar la realització del màster amb l’activitat laboral i els compromisos personals. També es pot realitzar matrícula a temps parcial, es a dir cursar la meitat dels crèdits durant dos cursos acadèmics.

El professorat està format per professors de la Universitat de Lleida, Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i també comptem amb professors-investigadors externs, nacionals i internacionals, de reconegut prestigi que col·laboren amb nosaltres i que aporten la seva experiència en investigacions d’altres països i amb els projectes que han desenvolupat i ho fan actualment.

El perfil investigador de la titulació vincula els coneixements adquirits durant el període de formació del Màster a les línies del Doctorat en Salut de la Universitat de Lleida o al de Cures Integrals en Serveis en Salut (doctorat interuniversitari entre la Universitat de Lleida, Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Universidad de Jaén i l’Instituto de Salud Carlos III) mitjançant cinc itineraris que permetran elaborar la tesis doctoral per aquells alumnes que vulguin completar els cicles acadèmics.  

Dirigit a titulats del àmbit de ciències de la salut: infermeres, fisioterapeutes, psicòlegs, metges, nutricionistes i dietistes….. i qualsevol altre titulat que vulgui investigar en al camp de la salut.

 

MÀSTER INTERUNIVERSITARI EN RECERCA EN SALUT